Handelsbetingelser

Produktinformation
www.mariendalmosteri.dk  oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til anette@mariendalmosteri.dk.

Priser
I webshoppen har du mulighed for at betale med Dankort. Alle priser på www.mariendalmosteri.dk  er inkl. moms, men ekskl. porto/fragt. Priserne kan ændres løbende, køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen.

Bestilling

Præsentation af varer sammen med en pris på www.mariendalmosteri.dk  er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre tilbud. Købers bestilling af varer fra www.mariendalmosteri.dk  udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til www.mariendalmosteri.dk om at købe varen på de oplyste vilkår.

En bindende aftale mellem køber og www.mariendalmosteri.dk  er først indgået, når www.mariendalmosteri.dk  ved en ordrebekræftelse accepterer det af køber afgivne tilbud.

Betalingsbetingelse 

Ved betaling med Dankort hæver Mariendal Mosteri først det tildelte beløb (købesummen) efter at varen er afsendt.

Alle priser er i DKK inkl. moms 

Fortrydelsesret
Meddeler køber Mariendal Mosteri, at køber har fortrudt sit køb inden 30 dage efter levering, tilbagebetaler Mariendal Mosteri det modtagne beløb, dette gælder både tilbagebetaling af produkt og fragt. Mariendal Mosteri returnerer beløbet inden 30 dage i overensstemmelse med forbrugeraftalelovens § 21 stk. 3 og 4. Afsender betaler selv for fragten for det tilbageleverede.

For at lette ekspeditionen, bedes der inden tilbagesendelse af returvarer, rettes henvendelse via mail til info@mariendalmosteri.dk, at der ønskes at gøres brug af fortrydelsesretten. Varer der returneres ufrankeret eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Ved returnering bedes du bruge Post Danmark - ikke alternative pakke distributører, da det gør det muligt at spore varen hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Du bør sende varen forsvarligt emballeret - sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt, at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt produktet og fragtens pris.

Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen.

Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg (til private) - det gælder ikke varer afhentet i vor butik og heller ikke varer solgt til virksomheder.

Mariendal Mosteri tilbagebetaler de modtagne beløb, når den returnerede varer modtages i ubrugt og ubeskadiget stand.

Reklamation
Er varen beskadiget, eller er der fejl på varen ved modtagelsen, kan du reklamere.

Varer der returneres med reklamation, kan leveres til Mariendal Mosteri uden omkostninger, der leverer en ny vare inden 7 dage. Hvis ny levering ikke er mulig, vil Mariendal Mosteri tilbagebetale beløbet til kunden indenfor 7 dage.

Returnering eller reklamation skal ske til nedenstående adresse.

Reklamationretten er gældende i 24 måneder. Dog bedes du reklamere inden for 2 måneder efter at fejlen/manglen er konstateret.

Vedr. levering og betaling, kan du henvende dig til nedennævnte adresse eller på tlf. 51748727 (mandag-fredag 9 -15).

Forbehold
Ethvert ansvar og erstatningskrav angående varen rettes mod Mariendal Mosteri som sælger af produktet.

Mariendal Mosteri påtager sig ikke yderligere ansvar for eventuelle forsinkelser og fejl.

Mariendal Mosteri påtager sig intet ansvar for indirekte skader.

Kunden er omfattet af de rettigheder, der fremgår af den danske Markedsføringslov og den danske Lov om visse Forbrugeraftaler.

Betingelserne er gældende pr. 1. juli 2013.

Der tages forbehold for trykfejl og prisændringer.

Leveringsbetingelser
Varerne sendes med posten først kommende hverdag efter modtaget ordre. Forvent at der går 2-3 hverdage.

Hjemmesiden www.mariendalmosteri.dk  drives af firmaet:

Mariendal Mosteri
Bakken 8, Aalsrode
8500 Grenå
Tlf.: 51748727
CVR: 34019398

Forbehold for ændringer:
Mariendal Mosteri forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.